“Mennesker forlader ikke deres job. Mennesker forlader deres ledere.”

Et statement, der er set i mange sammenhænge, og med en større eller mindre grad af data bag. Uanset hvor meget dokumentation man kan (eller ikke kan) finde for påstanden, er den utvivlsomt et billede på noget, man ikke kan komme uden om: Ledelse, og hvordan den udøves, gør en forskel. Derfor må du aldrig være bange for at komme i spil – eller gøre brug af ledelses- og teamudvikling.

Ledelse skaber kultur

En god og stærk virksomhedskultur er afgørende for medarbejdernes trivsel, for virksomhedens evne til tiltrække talenter og for dens evne til at fastholde dem. Og kultur kommer fra oven – den drives ultimativt af ledelsen. Medarbejderes oplevelse af at høre til, at blive set, hørt og værdsat, og deres adgang til karriereudvikling, skabes af ledelse. DU – som leder – og den måde, du leder på er, afgørende for dine medarbejderes trivsel og dermed dit teams evne og lyst til at levere deres bedste.

Aalbæk Ruggaard - Henriette og Claus
Ledelses- og teamudvikling med people and culture

God ledelse er ikke raketvidenskab

Når talen falder på ledelses- og teamudvikling, er Aalbæk Ruggaard optaget af, hvordan det personlige lederskab styrkes, hvordan det sættes i spil, og hvordan dit team styrkes gennem dit lederskab. Vi betragter ikke god ledelse som en raketvidenskab, man nødvendigvis bliver bedre til gennem uddannelse. Men det er en disciplin, det kan være svært at holde hænderne omkring, når hverdagens øvrige udfordringer konstant tager lederens fokus. Så ville det ikke være fantastisk, hvis dit lederskab var intuitivt og bundfældet i en stærk bevidsthed om hvem du er som leder? Og kan dit lederskab styrkes endnu mere gennem interaktion mellem dig og dit team?

DIN virksomhed er omdrejningspunkt

Med en god cocktail af mange års erfaring med ledelse på højt niveau i en global brandet virksomhed og med udvikling af ledere og teams – tilsat passion og inspiration fra “mestre udi ledelse” – sammensætter vi skræddersyede forløb, tilpasset til din virksomhed, baseret på virksomhedens særlige DNA, dens position, situation og konkrete behov. Det er vores take på ledelses- og teamudvikling.

Aalbæk Ruggaards ledelses- og teamudvikling er ikke en uddannelse. Det er forløb, der har til formål at udvikle ledere og teams gennem fokus på det personlige lederskab. Vores opfattelse er, at vi alle er ledere og skal være i stand til at tage lederskabet på os i den sammenhæng, vi indgår i, uanset om vi er udstyret med en formel ledertitel og et formelt ledelsesmandat, indgår i teams eller er specialister på et særligt fagligt felt. Vi udvikler og faciliterer det konkrete forløb i tæt dialog med virksomheden. Men vi underviser ikke – ledere og teams arbejder selv aktivt i interaktion med virksomhedens ledelse, med deres peers, med hinanden og med dem selv. Og vi gør det i formater og settings, der forhåbentlig gør forløbet endnu mere berigende for alle.

”Jeg har i mine 10 år i LEGO arbejdet tæt sammen med Henriette i flere af de roller, hun havde. Som juridisk rådgiver oplever jeg hende som en holistisk tænkende forretningskvinde – der evner at tænke den juridiske problemstilling ind i den forretningsmæssige sammenhæng. Gennem hendes stærke ledelsesmæssige kompetencer skabte hun vigtige resultater også i linjeledelse både i Kina og Tjekkiet.”
Hanne Berg, CHRO Scandinavian Tobacco Group

Erfaring og indsigt slår altid koncepter og skabeloner i rådgivning – i min bog
Når jeg vælger rådgivning, lægger jeg altid vægt på, at mine rådgivere SKAL være klogere og bedre end mig – hvorfor ellers bruge dem? Claus og Henriette har en enorm mængde erfaring indenfor HR-disciplinerne, og de har set det meste. Det slår faste koncepter og processer any day of the week. I min bog. Hvordan ser du på det?

Jarl Gorridsen, Selvstændig iværksætter og debattør

“Jeg har arbejdet tæt sammen med Henriette i flere projekter. Henriette forstår vigtigheden af partnerskabet og den forretningsmæssige kontekst. Derfor blev Implementeringen af projekterne lettere og løsningen mere holdbar – også i det lange lys.

Inge Müller, Co-Founder og CEO DeliDrop.dk

Kontakt os

SÅ KONTAKTER VI DIG