Man skal som bekendt aldrig lade en anledning til fejring passere, og et fem måneders jubilæum kombineret med en forestående sommer er en af de store 😊

I Aalbæk Ruggaard fejrer vi i dag vores fem måneders fødselsdag. Og sikke en start vi har fået. Vi er utrolig taknemmelige for den store opbakning, de mange gode råd og al den inspirerende sparring, vi har fået i et fantastisk netværk af mennesker og virksomheder, der ikke er nærige med deres tid. Mange tak for det!
Og tusind tak til vore tålmodige familier, vore forstående kunder, der finder sig i alle vores nysgerrige spørgsmål og er så spændende og lærerige at arbejde med, og til alle de knalddygtige kandidater vi har haft igennem.

Menneskematching med omsorg og passion

Og apropos kandidater… det er jo egentlig et sådan lidt upersonligt ord for det, de i virkeligheden er… mennesker, der har en drøm om at sætte lige præcis DERES kompetencer og personlighed i spil i en virksomhed, de kan opleve som lige præcis DERES rette sted og hylde. Processen med at matche menneske og virksomhed er en proces, der i vores filosofi kræver omsorg, autencitet og passion.

“… bliv udsat for Henriette og Claus”

Derfor bliver vi så glade, når en af vore kandidater – et af de mennesker – fortæller:
“Når det du gør kommer fra hjertet. Når du oprigtigt ønsker at hjælpe virksomheder, organisationer og mennesker og samtidig er passioneret og dygtig til det du laver – så kan andre mennesker mærke det. Det er den korte version af, hvorfor det er en god oplevelse at blive “udsat” for Henriette og Claus.
Deres integritet er tydelig og derfor får de begge min varmeste anbefaling.
Derudover er en samtale med Claus og Henriette fuld af god energi, humor og oprigtig nysgerrighed. Tak for det.”
Arhhhmmmen altså !!! 🙏🌟

Claus og Henriette ønsker alle en GOD SOMMER ☀️🏖