Forretningsorienteret Head of E-Commerce søges til succesfuld og ambitiøs B2C onlinevirksomhed

Er du vild med stærkt købmandskab, og kan du sætte det i spil digitalt? Er du lige så drevet af data og analyser som af at skabe vækst gennem kreativitet i løsningerne? Og kan du se dig selv i co-driver sædet i en virksomhed med stor succes, høje vækstrater og endnu større ambitioner? Så skynd dig at læse videre, for ProSleep søger en stærk Head of E-Commerce, der skal tage virksomheden til det næste niveau.

ProSleep er med sine online-butikker Soveland, Boligland og Boligla en stærk spiller på markedet for onlinesalg af boligtekstiler primært til soveværelset. Virksomheden har siden sin for 15 år siden udviklet sig betydeligt til i dag at være repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Ambitionerne hos ProSleep er høje, og virksomheden har med en ubrudt kæde af årlig vækst tiltaget sig rollen som en væsentlig spiller på B2C-markedet inden for sine produktområder.

Jobbets indhold

Du skal se din rolle i flere perspektiver. Som Head of E-Commerce har du med reference til virksomhedens direktør ansvaret for virksomhedens salg, udvikling af virksomhedens salgsstrategi i samarbejde med direktøren, og – selvfølgelig – for at virksomhedens salgsplatform understøtter strategi og vækstmål. Samtidig har du ansvaret for at bygge og udvikle E-Commerce teamet, så det kan være fundamentet, ProSleep står på i arbejdet for at nå vækstambitionerne.

Dine arbejdsopgaver er dels hands-on, såsom

 • planlægning af og opfølgning på interne og eksterne resurser
 • at sætte egne kompetencer i spil gennem marketing arbejde
 • arbejde med content, branding, leads og CAC
 • fastsættelse af og overholdelse af vigtigste KPIér
 • at skabe stærk kundeloyalitet og arbejde dedikeret med CLV
 • dataindsamling og analyse for bedre at kunne måle, forbedre og opnå forretningsmæssige mål
 • … og alt det andet, der følger med at drive en effektiv salgsplatform og fortsat styrke virksomhedens markedsposition i såvel Danmark som på eksportmarkeder

… men også

 • at bidrage til den strategiske udvikling af virksomheden
 • at stå i spidsen for udviklingen af et lille dedikeret og innovativt e-commerce team

Virksomhedens adresse er Mosegårdsvej 5 i Låsby. Der lægges vægt på daglig sparring og føling med ”temperaturen” i virksomheden, og du vil derfor have din daglige base på adressen sammen med den øvrige del af organisationen.

Dine kvalifikationer og kompetencer

Du kommer med erfaring og en stærk faglighed inden for e-commerce. Du har en god fornemmelse for kreativt købmandskab og har indsigt i trends og i, hvad der rører sig i e-commerce verdenen.

Du ved, hvad der skal til for at tiltrække kunder til platformen og omsætte interessen til køb, ligesom du ved, hvordan man fastholder kundernes loyalitet og pirrer deres interesse for mere. Du har stærke analytiske evner og er erfaren med at indsamle og arbejde med data – og naturligvis bekendt med de lovgivningsmæssige rammer herfor.

Samtidig med, at du har et skarpt øje for detaljen, besidder du evnen til at løfte dig op i helikopteren og tænke organisations- og forretningsudvikling i en større kontekst.

Og helt lavpraktisk er du løsningsorienteret og klar til at tage en tørn uden for eget faglige ansvarsområde, når situationen kræver det.

Vilkår for jobbet

Som ProSleeps kollega får du

 • løn og øvrige vilkår efter kvalifikationer
 • adgang til sundhedsforsikring
 • 37 timers arbejdsuge i et fleksibelt arbejdsmiljø
 • plads til udvikling af dig selv i takt med, at du bliver en væsentlig spiller i udviklingen af virksomheden

Torben er CEO. Hans budskab til dig er…

”Hos os bliver du en del af en lille og superambitiøs organisation, hvor tonen er uformel, humoristisk og respektfuld. Her er en stemning af, at alle spiller en ligeværdig rolle, og alle bidrager til løsningerne, også uden for eget domæne. Organisationen er relativt ”flad”, så der er ikke langt fra ide til beslutning og handling – hvis ellers ideen er god nok. Jeg håber, at vi med dig ombord kan fokusere og styrke vores marketing indsats i en sådan grad, at vores position i markedet løftes til et nyt niveau. Til gengæld lover jeg dig, at du bliver mødt med udfordringer og med muligheder for at styrke dine kompetencer. Allervigtigst bliver du en nøglespiller i virksomhedens udvikling og vækstrejse.”

Vil du vide mere om virksomheden og dens produkter?

Så følg dette link til deres webshop www.Soveland.dk

Har du spørgsmål til jobbet?

Kontakt gerne Claus Ruggaard tlf. 22255562, mail claus@aalbaekruggaard.dk eller Henriette Aalbæk tlf. 20308840, mail henriette@aalbaekruggaard.dk

Ansøgning og ansøgningsfrist

Send gerne din ansøgning via Jobindex Quick Apply på dette link Ansøg Head of E-Commerce. Du er også velkommen til at indsende din ansøgning til kontakt@aalbaekruggaard.dk Vi holder løbende samtaler og afslutter processen, når den rigtige kandidat er fundet. Så skynd dig at sende ansøgningen med dit CV. Vi glæder os til at læse den.